Produkter för ail malaga (4)

Excellens inom laserskärningstjänst i San Cipriano d'Aversa, Neapel, Caserta

Excellens inom laserskärningstjänst i San Cipriano d'Aversa, Neapel, Caserta

Bland de många tjänster som vi på Alaia Serramenti srl erbjuder finns även laserskärning. Det är en av de mest avancerade teknologierna inom metallbearbetning, som gör det möjligt att uppnå mycket högkvalitativa resultat, precisa ner till millimetern. Utrustningen för laserskärning av senaste generationen som finns i vårt huvudkontor i San Cipriano d'Aversa gör att vi snabbt och helt effektivt kan skapa komplexa former, till skillnad från vad som händer när traditionella bearbetningstekniker används, som vanligtvis kännetecknas av mycket långa produktionstider. Med vår teknologiskt avancerade maskinpark kan vi skära material av alla typer och tjocklekar, vilket ger utmärkta tjänster till olika produktionssektorer. Till exempel har vi etablerat viktiga partnerskap inom produktionen av komponenter för industrin och skapandet av prototyper för design.
ROSATO SALENTO - ROSÉVINER FRÅN SALENTO

ROSATO SALENTO - ROSÉVINER FRÅN SALENTO

Druva: Negroamaro – svart Malvasia – Primitivo Produktionsområde: Östra området av Taranto Jordtyp: Röd jord blandad med tuff och/eller kalksten Vinstockstillväxttyp: Stödd alberello Genomsnittlig ålder på vinrankor: 15 år Genomsnittlig produktion / hektar: 90/120 kvintal druvor Skörd: September Druvskördemetod: Manuell Alkohol: 11% -12% vol. Färg: Levande rosé Bouquet: Karakteristisk vinös Smak: Torr, mycket harmonisk Serveringstemperatur (celsius): 8° 10° C Rekommenderas: Aperitif, fisk och italienska förrätter, skaldjur, delikata soppor samt grönsaker, mozzarella och färsk ost.
Ministeriell Notifikation

Ministeriell Notifikation

Vi erbjuder en konsulttjänst för att anmäla din produkt till Socialstyrelsen.
MURISTELLU - Rosso IGT Isola dei Nuraghi

MURISTELLU - Rosso IGT Isola dei Nuraghi

Ottenuto da una lavorazione quasi in purezza del vitigno Bovale Sardo (localmente conosciuto come Muristellu), varietà autoctona fedelmente riproposta in questo vino. Frutto di una lenta fermentazione in piccole vasche di acciaio ed una lunga maturazione in piccolli caratelli di rovere francese per 3 anni, ha avuto un successivo affinamento in bottiglia coricata di un anno e poco più. Colore rosso rubino impenetrabile con note violacee, al naso si apre maestoso con note di pietra focaia, grafite e piccole bacche nere. Al palato sprigiona il suo calore seguito da una trama di tannini morbidi e avvolgenti, rivelando note di cacao nero. Vino non filtrato, eventuali sedimenti non compromettono la qualità ma esaltano la tipicità e testimoniano l' integrità e la naturalezza delle nostre procedure enologiche. Ottimo in accompagnamento a piatti ricchi e strutturati come secondi di cacciagione, carni rosse e formaggi stagionati.